Международнoто състезание „International T-Class Multigun Cup 2019“

Българската федерация на Т-клас с гордост ви кани на Международнoто състезание International T-Class Multigun Cup 2019, което ще се проведе на 27-29 Септември 2019 г. в Сливница, България.

Това събитие ще бъде организирано и проведено в съответствие с правилника на стрелковия спорт Т-Клас по дисциплината T-Class Multigun. Това означава, че упражненията за стрелба ще включват прецизни снайперови пушки, леки полуавтоматични карабини и полуавтоматични пистолети, както едновременно така и последователно, според дизайна на упражненията.

Състезанието ще бъде за отбори от двама състезатели и ще включва ефективна дневна и нощна стрелба на военния полигон в Сливница, България. Всички видове условия за стрелба, сценарии, позиции, статични и динамични цели, разстояния от 5 м. до 1200 м. и т.н. трябва да се очакват по време на тридневното състезание в последния уикенд на септември 2019 г.

БФДС с гордост съобщава, че стрелковият спорт в Т-Клас е официално признат в световен мащаб за приложим във военните спортове, което означава, че ще бъде включен в различните програми и дейности за подготовката и обучението на българските въоръжени сили. Това е стъпка по-нататък в продължаващия процес на координация между цивилни и професионалисти в обширната област на снайперската стрелба.

Регистрацията вече е отворена.
Повече информация за това състезание можете да намерите на: http://scoring.t-class.org/
Регистрация и въпроси: info@t-class.bg